Viden

De bedste produkter til den reneste indeluft!

- Gratis Levering (i Danmark)

- 20% rabat ved køb over 500 kr

- Tilfredshedsgaranti og Ombytningsgaranti

Kundeservice - info@filterkongen.dk

tel. 61 28 76 84, hverdage kl. 10-16

De bedste produkter til den reneste indeluft


Filterkongen.dk vil være din foretrukne leverandør af luftfilter, uanset om du handler som privatperson, eller på vegne af en virksomhed eller en boligforening.


Vi finder de bedste filterproducenter i Norden og leverer luftfiltere af topkvalitet til laveste pris. Desuden betyder det meget for os, at det vi sender videre har et så bæredygtigt design som muligt uden at gå på kompromis med ydeevnen.


Kvalitet


Kvalitet er afgørende for filterets funktion og effekt på dit indeklima. Hos filterkongen.dk finder du kun filter af topkvalitet, som er godkendte af myndighederne for at svare til gældende standarder indenfor ventilation og luftkvalitet. Prisen holder vi nede, ved at sende direkte fra producent til kund og på dem måde, springe unødvedige mellemhænder over.


For dig som kunde betyder det, kort fortalt, ventilationsfilter i verdensklasse til en konkurrencedygtig pris.

Sundhed


Luftvejsirritationer er et stigende problem blandt befolkningen, især i tæt befolkede områder. Men også ude på landet, kan pollen eller lokale forureninger genere luftvejene. De mange timer på kontoret, i skolen eller på værkstedet stiller høje krav til ventilation for at skabe et godt indeklima. Hos filterkongen.dk finder du kun filter der lever op til myndighedernes standarder for godkendt luftfiltrering.

Bæredygtighed og Socialt Ansvar


Luftfilter at nordiske producenter er din garanti for at arbejdsforholdene er i orden, og at transporten er minimal. Det er vi stolte af.


I alle vores økofilter er platicrammen skiftet ud med en ramme af pap for at minimere CO2-aftrykket.


Filterkongen.dk er en del af Social Invest ApS, og ønsker at bidrage til et rummeligt og bæredygtigt arbejdsmaked, ved at give plads til mennesker på kanten. Du kan læser mere på    www.socialinvest.dk

Kontakte os på

mail: info@filterkongen.dk

tel. 61 28 76 84

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera